Talent Meets Business

Events voor bedrijven

Een verwenmoment voor uw medewerkers in combinatie met de laatste wetenschappelijke kennis over mind & body. En inspiratie opdoen voor de soul. Eventueel aangevuld met een persoonlijk body mind soul programma.

Wij maken van vitaliteit een beleving en zorgen voor beweging naar meer levenskracht. Hoe het event er precies uit gaat zien? Dat ontwerpen we graag samen met u.

Ik zoek talent of ik heb een opdracht

Wat een hoop talent is er elke week bij ons te vinden. Creatieve makers, communicatiespecialisten, kunstenaars, conceptontwikkelaars, coaches. Jonge mensen met diploma, zonder diploma, MBO, HBO en WO, nog studerend, al werkend of nog zoekende naar hun weg. 

 

Wij geloven dat de match tussen werkgever en werkzoekende niet zozeer afhangt van het hebben van een diploma. Het gaat veel meer over elkaar eerst leren kennen, over drive, talent, waar iemand blij van wordt en of er een match is met de cultuur en doelen van een bedrijf. Maar die klik: daarvoor is het handig om elkaar in het echt te ontmoeten. In een andere setting: bij ons!

 

Dus zoekt u een nieuwe medewerker? Of zoekt u iemand voor een opdracht op het gebied van content, marketing, communicatie, lifestyle, concepting: feel free to drop by of neem contact met ons op via onderstaande link