Waar wij voor staan

Samen alles doen wat mogelijk is zodat iedere jongere of jongvolwassene zich kan ontwikkelen op een manier die bij hen past. En daardoor veerkrachtig, vanuit zijn of haar essentie een waardevol leven kan leiden met bestaanszekerheid. 

Waar wij naar toe gaan

De wereld verandert razendsnel. Dat betekent dat effectief en creatief samenwerken, binnen én buiten bestaande organisaties en systemen randvoorwaarden zijn om aan te sluiten op deze snel veranderende wereld. 

 

Wij faciliteren deze samenwerking door het creëren van een culturele, maatschappelijke en sociale broedplaats: een conscious concept place, open voor iedereen. Met daaraan gekoppeld werkruimtes voor huurders (arbeidsmarkt, zorg en onderwijs). Die naast hun eigen bedrijfsambities, op basis van lagere huurkosten in ruil voor sociale, maatschappelijke of culturele return willen samenwerken. Een samenwerking rondom zingeving, (talent)ontwikkeling, toekomstperspectief en mentaal fitter & fysiek fitter maken van jonge mensen. En door samen te experimenteren, ontwikkelen we ook nieuwe concepten en businesses die passen bij de wereld van nu en de toekomst. Together we Weave the Fabric of Society.

 

Door bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen een voordeel te bieden op hun bedrijfskosten in ruil voor social return en het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe concepten. Hiermee creëren we een betrokkenheidsmodel wat de zorgkosten duurzaam kan verlagen voor zowel gemeenten, zorgverzekeraars als werkgevers. Samen maken we de turn van ziekmodel denken naar ontwikkelmodel denken en van preventie naar generatie empowerment.

De Bouwers

We bouwen met een groeiende groep jonge mensen, iets oudere mensen, studenten, professionals, ondernemers en zoekenden aan Weave The Fabric of society.

Ben jij een enthousiaste ondernemer? Wil jij meehelpen in het realiseren van Weave The Fabric of Society? Praktisch of via een investering: loop dan binnen tijdens Feel Good Friday, elke vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@boilrshub.nl.

 

Je kunt ook helpen door een donatie te doen. Daar zijn wij superblij mee. En natuurlijk laten wij je weten welke beweging jij brengt met jouw donatie!

 

Donatie kan via: NL09RABO0325745099

Let op: Stichting Boilrs Hub heeft geen ANBI status

 

 

Liefs, de Bouwers

Onze samenwerkingspartners

Jaarbeelden

Stichting Boilrs Hub

KVK 70450609

Jaarbeeld 2021
PDF – 2,8 MB 18 downloads
Jaarbeeld 2020 Boilrs Hub 1
PDF – 2,2 MB 592 downloads