ZIWEI - “Het is gewoon tof om te zien hoe Boilrs Hub een plek biedt voor gezelligheid en creativiteit.”

Gepubliceerd op 12 augustus 2021 om 14:37

Voor mijn opleiding Communicatie ben ik bezig met een afstudeeropdracht voor Gruts. Dat is een onderdeel van de afdeling Erfgoed van de provincie Noord-Brabant. Gruts is namelijk erfgoed voor en door jongeren.  Hiervoor onderzoek ik op welke wijze het Emmausklooster in Velp van betekenis kan zijn voor jongeren. 

Er zijn veel overeenkomsten tussen mijn afstudeeropdracht en Boilrs Hub, omdat ik me nu ook veel op jongeren richt. Ik merk dat jongeren het momenteel heel erg druk hebben en daarom behoefte hebben aan rust. Deze rust kunnen ze namelijk niet altijd op hun eigen plek vinden. Daarom vind ik het heel mooi om voor jongeren op een bijzondere locatie, zoals het klooster rust te bieden. Verder vind ik het fijn om nieuwe contacten op te doen. Ik krijg namelijk veel energie van andere mensen. Ook hou ik veel van de natuur en lekker in de buitenlucht zijn.

 

Sinds september dit jaar woon ik in Tilburg, dus ik ken hier nog niet veel mensen. Dus een plek als Boilrs waar constant weer nieuwe mensen komen levert mij veel sociale contacten op. Het is gewoon tof om te zien hoe Boilrs Hub een plek biedt voor gezelligheid, creativiteit een goed gesprek en een lekkere kop thee. 

Verder hou ik van tekenen en schilderen, en ben dat weer lekker aan het oppakken. Ik heb mijn eigen bedrijfje; een duurzame kledinglijn genaamd Powerpaddle. Hiermee ben ik zoveel mogelijk bezig, maar met het afstuderen was het lastig te combineren. De creativiteit die ik erin kwijt kan geeft me veel voldoening.

Wat mij het meest aanspreekt bij Boilrs is het stukje ‘zijn’. En het anders mogen denken, dat niet alles hoeft te zijn zoals het is bedacht. Het is een plek voor letterlijk iedereen.


«