Maak een afspraak!


Stuur ons een bericht en we plannen een afspraak. 

Tot snel! 


Bereikbaarheid en openingstijden

wij geloven in real life contact

❋ openingstijden locatie ❋

Dinsdag en Donderdag van 09:30 tot 17:00 uur 

Vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur

Verder open op afspraak voor workshops of events.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag ook bereikbaar via WhatsApp of Insta DM.
Dus heb je vragen of wil je een afspraak maken, doe dat gerust, via onderstaand nummer.

Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook.

 

We zien je graag.

Fabriekstraat 22, 5038 EN Tilburg
Tot snel! 

 


info@boilrshub.nl

06 401 304 59

@thisisweave

Fabriekstraat 22

5038 EN Tilburg

Samenwerkingspartners

weaving a new feel society

Hoe het begon

en waar we nu staan

'Een inspirerende plek waar jongeren een drankje kunnen doen in de creatieve broedplaats, lifestyle workshops volgen, 2e handskleding kunnen kopen of gratis deelnemen aan een maatwerk FITprogramma. Een warm bad waardoor het veilig voelt om dingen te delen, waar je ontdekt waar je blij van wordt en toekomstperspectief krijgt. Een plek van zijn, waar je kunt ontladen van de prestatie- en sociale druk en opladen om jouw weg met vertrouwen te volgen.  Een plek waar iedereen welkom is, voor en door jongeren. Dit was onze droom die we in 2019 gestart zijn onder de naam Boilrs Hub en in 2021 gerealiseerd hebben met de opening van het eerste Conscious Concept van Nederland: Weave The Fabric of Society in Tilburg. Inmiddels hebben we met ons enthousiaste team ruim 2000 jongeren geholpen om zich weer lekker in hun vel te voelen en vinden zij hun weg in het leven. De fijne sfeer en dat zoveel jongeren zich bij ons gehoord en gezien voelen maakt dat het aantal jongeren wat we aantrekken ieder jaar flink toeneemt en dat is nodig omdat steeds meer jongeren kampen met mentale problemen. En toch kiezen we voor de uitdagende strategie om meer impact te maken, meer kansen te bieden, meer betrokken te zijn en uit te groeien tot een landelijke speler die de oorsprong van de toename van mentale problemen door stress durft aan te pakken met een vernieuwend concept.

 

Missie, visie & ambitie

waar we naar toe gaan

Mensen dienen mentaal gezond te kunnen leven. Daarvoor is een samenleving nodig die dit faciliteert met cultuur & systemen die aansluiten op de snel veranderende wereld. Wij geloven dat het Conscious Concept hieraan bijdraagt met een nieuw perspectief en een gezamenlijk aanbod van partners in een uniek samenwerkingsmodel gericht op welzijn en duurzaamheid. Een cross over concept van vrije tijd en werk. Toegankelijk voor iedereen, met onze krachtige missie centraal. "Veerkrachtige jongeren en een gezonde toekomst voor mens en natuur." Zo kunnen jongeren, onze toekomst, zelf keuzes maken uit het on- en offline aanbod van Weave The Fabric of Society. Weave gaat deze beweging van samenwerkingen verder laten groeien en in 2030 met 4 Conscious Concept locaties en community, 25.000 jongeren in Nederland bereiken. Wij dagen uit om samen een new feel society te weven, de tijd is nu!

 

Resultaten

want daar doen we het voor

Met trots hebben wij hier de jaarresultaten geplaatst. Je kunt deze downloaden. Ook vind je hier onze privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Stichting Boilrs Hub

KVK 70450609

Privacy Statement 2024
PDF – 4,3 MB 114 downloads
Algemene voorwaarden stichting Boilrs Hub
PDF – 279,1 KB 1711 downloads
Jaarbeeld 2023
PDF – 20,5 MB 66 downloads
Jaarbeeld 2022
PDF – 22,3 MB 506 downloads
Jaarbeeld 2021
PDF – 2,8 MB 774 downloads
Infographic Klanttevredenheid Impact Broedplaats 2021
PDF – 94,5 KB 566 downloads
Jaarbeeld 2020 Boilrs Hub 1
PDF – 2,2 MB 1384 downloads