Over Boilrs Hub

Boilrs Hub is een plek waar we samen dromen realiseren. Hoe precies, dat is niet in 1 hokje te vangen, net zoals mensen niet in 1 hokje te vangen zijn. Wij gaan met jou op ontdekkingsreis en genieten met jou mee van de tocht.

 

Nicole is Boilrs Hub gestart vanuit liefde voor mensen en voor de aarde. En het geloof dat iedereen passies, talenten en kracht heeft waarmee we de wereld elke dag een beetje beter kunnen maken. Ieder vanuit wie hij of zij kiest te zijn. 

 

De mensen die intensief met Boilrs Hub samenwerken delen deze passie en worden er blij van om jouw dromen te helpen realiseren. Voor onze ontdekkingsreizen zijn dat: Marie-Louise, loopbaancoach en yogadocente, Kevin & Valentijn van VibeActive, Pascalle & Judith van IVY career en binnenkort Caroline van Carolinevangeldercoaching. Kijk vooral ook op hun websites! Daarnaast zijn er afwisselend mensen die jou op weg helpen door jou bijvoorbeeld te inspireren of een kijkje te laten nemen in hun keuken! Zoals de afgelopen periode: Sodexo (Rob), Carin, Pascale, Ron, Ron, Margot, Rikke. Met GGZ Breburg organiseren we het Luisterhuis voor Levensvragen. Binnenkort volgen er meer luisterorganisaties!

 

Met Eva van This is Weev is Nicole een speciaal avontuur gestart. 2 mensen die een grote droom delen om de wereld een beetje beter te maken vanuit liefde en die hun power hiervoor samen inzetten. Wat jij daar nu al van gaat merken?: Feel Good Friday en Self Care Events! Wil je meer weten over ons avontuur, misschien zelfs meedoen? Loop dan een keertje binnen tijdens Feel Good Friday en check alvast de website van Weev!

Wanneer het jou helpt en door jou gewenst is werken wij ook graag samen met onderwijs, zorg, en arbeidsmarkt. Zodat alle partijen aansluiten op wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen. Let wel: wij zijn geen behandelcentrum. Bij ernstige psychische belemmeringen verwijzen wij door naar de huisarts voor behandeling.