Over Boilrs Hub

Hi en welkom! Mijn naam is Nicole Peeters. Ik ben Boilrs Hub gestart vanuit mijn persoonlijke ervaring en het urgentiegevoel dat het tijd is om met elkaar een nieuw verhaal schrijven. Over verbinding, gezondheid, economie en onderwijs in harmonie met onze planeet en medebewoners. Een verhaal over leven met minder stress en meer voldoening. Teveel systemen staan onder druk, teveel (jonge) mensen ervaren stress en mentale & fysieke problemen. Dat ligt niet alleen bij het individu maar juist ook bij de maatschappij die we samen in stand houden. En die combinatie: het empoweren van het individu én verandering brengen in hoe wij met elkaar leven vormt het hart van Boilrs Hub: broedplaats & gym voor body, mind & soul. Wij geloven dat iedereen een unieke mix van dromen, passies, talenten en potentieel heeft. Match die unieke mix met de juiste omgeving en je creëert jouw Sweet Spot. In onze ontdekkingsreizen helpen wij (jonge) mensen om vanuit wie ze kiezen te zijn, weer toekomstperspectief te krijgen, voeding voor hun soul en te voelen dat ze van betekenis. Oftewel ze geven richting aan een fijn leven wat bij je past. Én we versterken daarbij body & mind. We gebruiken de laatste inzichten uit de (neuro)wetenschappen met betrekking tot beweging, ademhaling, meditatie, mindfulness, yoga (nidra), voeding, muziek en slaap. We doen dit in een inspirerende omgeving waar we ontmoeting faciliteren. Een unieke gecombineerde leefstijlinterventie dus. 

 

Maar er zal ook iets aan de kant van de maatschappij moeten gebeuren willen we de omslag kunnen maken van ziekmodel denken naar ontwikkelmodel denken. Boilrs Hub zet zich daarom samen met Weev in om Weave The Fabric of Society op te richten waar het individu én de maatschappij centraal staan. In deze omgeving bieden we ruimte aan iedereen om te zijn, ontmoeten, spelen, ontdekken, creëren en fitter maken van body, mind & soul. We bieden werkruimte aan ondernemers uit het bedrijfsleven, het onderwijs- en zorgveld en vormen samen een broedplaats van dromen, ideeën en nieuwe initiatieven die bijdragen aan empowerment en ontwikkeling van mens en maatschappij, gekoppeld aan de SDG doelen. Geen overlegtafels maar door experimenteren en leren in de praktijk. Vanuit een ondernemingsmodel wat samenwerking stimuleert en waarbij welzijn en economische groei even belangrijk zijn. Door diversiteit als kracht te zien en Magic Spots te laten ontstaan, kunnen we de wereld elke dag een beetje beter maken. Ieder vanuit wie hij of zij kiest te zijn. 

 

De kennis en ruime ervaring zowel op het gebied van empowerment, inzetbaarheid, preventie als verzuim die ik heb opgedaan binnen de arbo- en re-integratiedienstverlening als teamleider, corporate accountmanager en business developer zet ik hierbij in.

 

De professionals die intensief met Boilrs Hub samenwerken delen de missie en worden er blij van om jouw dromen te helpen realiseren. Voor onze ontdekkingsreizen bestaat ons kernteam uit: Marie-Louise, loopbaancoach en yogadocente, Kevin & Valentijn van VibeActive en IVYcareer. Aangevuld met experts op diverse gebieden.

 

Met Eva van Weev ben ik gestart met het opzetten van Weave The Fabric of Society: 2 mensen die een grote droom delen om de wereld een beetje beter te maken. Vanuit liefde en consciousness. Wat jij daar nu al van merkt: Feel Good Friday!

 

Ben jij een enthousiaste ondernemer die de wereld ook een beetje beter wil maken? En wil jij meehelpen in het realiseren van Weave The Fabric of Society? Loop dan binnen tijdens Feel Good Friday, elke vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@boilrshub.nl.

 

Liefs, Nicole

 

Jaarbeeld 

Jaarbeeld 2020 Boilrs Hub 1
PDF – 2.2 MB 9 downloads