Over Boilrs Hub

Nicole is Boilrs Hub gestart vanuit liefde voor mensen en voor de aarde. En het geloof dat iedereen een unieke mix van dromen, passies, talenten, temperament en kracht heeft. Match jouw unieke mix met de juiste omgeving en je creëert jouw de Magic Spot. En dat is heel belangrijk voor een goede gezondheid en draagt bij aan het voorkomen van stress gerelateerde klachten. Niemand is gelijk maar iedereen is gelijkwaardig. Door diversiteit als kracht te zien en Magic Spots te laten ontstaan, kunnen we de wereld elke dag een beetje beter maken. Ieder vanuit wie hij of zij kiest te zijn. 

 

Iedereen heeft recht op een goede gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en perspectief. Oftewel een fijn leven wat bij jou past! Boilrs Hub zet zich in om fysieke Magic Spots op te richten. In deze Magic Spots staan het individu én de maatschappij centraal. In deze omgeving bieden we ruimte aan iedereen om te zijn, ontmoeten, spelen, ontdekken en creëren voor de persoonlijke ontwikkeling van body, mind & soul én we bieden werkruimte aan ondernemers uit het bedrijfsleven, het onderwijs- en zorgveld en vormen samen een broedplaats van dromen, ideeën en nieuwe initiatieven die bijdragen aan empowerment en ontwikkeling van mens en maatschappij, gekoppeld aan de SDG doelen. Geen overlegtafels maar door experimenteren en leren in de praktijk. Vanuit een ondernemingsmodel wat samenwerking stimuleert en waarbij welzijn en economische groei even belangrijk zijn.

 

De kennis en ruime ervaring zowel op het gebied van empowerment, inzetbaarheid, preventie als verzuim die Nicole heeft opgedaan binnen de arbo- en re-integratiedienstverlening als teamleider, corporate accountmanager en business developer zet ze hierbij in.

 

De professionals die intensief met Boilrs Hub samenwerken delen de missie en worden er blij van om jouw dromen te helpen realiseren. Voor onze ontdekkingsreizen zijn dat: Marie-Louise, loopbaancoach en yogadocente, Kevin & Valentijn van VibeActive en IVYcareer.

Met Eva van This is Weev is Nicole gestart met het opzetten van de broedplaats: 2 mensen die een grote droom delen om de wereld een beetje beter te maken. Vanuit liefde en consciousness. Wat jij daar nu al van merkt: Feel Good Friday en Self Care Events!

 

Ben jij een enthousiaste ondernemer die de wereld ook een beetje beter wil maken? En wil jij meehelpen in het realiseren van de Magic Spots? Loop dan binnen tijdens Feel Good Friday, elke vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@boilrshub.nl.