Creatief Koffiecafé

Hier kun je écht connecten.


Hey lieve mees!
Zit je dan, thuis met je gedachten over wat er gaande is. Je wil het anders maar je weet niet hoe. Je wil weer de energie voelen en zin krijgen om dingen te ondernemen of gewoon rust voelen vanbinnen.

Je kan wel in je eentje blijven piekeren maar daar word je niet vrolijker van en je komt er ook niet verder mee. Soms heb je gewoon iemand nodig die zegt ik hoor je en die met je meedenkt als jij dat wil.

Of

Zit je dan, in je woonkamer vol ideeën en enthousiasme te werken aan de opdracht van een klant of een opleiding.

Je kan wel een pauze gebruiken met wat gezellige mensen, maar het is alleen je kat waar je tegen kan praten terwijl ie rustig over je toetsenbord heen stiefelt. Tof, maar dat kan natuurlijk een stukkie gezelliger.

Of

Zit je dan, thuis met je makers energie en een hoofd vol ideeën maar geen ruimte in huis om echt los te kunnen gaan. En eerlijk, je mist de scheppende energie van andere creatievelingen om je heen, mensen die jou begrijpen en jij hen. Nou dat snappen wij maar al te goed.

"Een creatieve, toffe netwerk locatie voor de generatie ondernemers en empoweraars, waar je allerlei tools krijgt om jezelf te ontplooien en te onderzoeken wat je voor jezelf wilt." - M

 

 

Weave opent iedere dinsdag, donderdag én vrijdag haar deuren en faciliteert een vrije inloop waar ieder die komt, omringd is met meer zoekers, studeerders, werkers en makers. Want iedereen heeft een cozy place nodig, een plek waar je gewoon lekker jezelf kunt zijn. In Weave haar creatieve koffiecafé kun je  ontmoeten, ontladen en opladen, ontdekken, werken, studeren, inspireren en geïnspireerd raken. En wat zo fijn is, je vindt er een luisterend oor voor je levensvragen of zorgen. Je zult merken dat je zeker niet de enige bent die zoekende is naar zijn weg of belemmeringen ervaart, zoals angst of somberheid door sociale druk, prestatiedruk of een andere ongezonde situatie. Je zult herkenning vinden bij anderen en support voelen. Inspiratie opdoen die jou in de juiste stand zet om je leven  vorm te geven zodat jij je weer okay voelt. Dat doe je zelf maar je hoeft het niet alleen te doen: weave got you ;)

 

Wat kun je in ons creatieve koffiecafé doen? Denk aan:


☞  Een praatje wanneer je wilt, een bakkie drinken met ons en andere mensen die er zijn, deelnemen aan de workshops en sessies - iedere vrijdag! -, werken aan je to do list, zelf dingen maken, toffe content opnemen in de content hoek, lekkere lokale drinks & bites proeven en snuffelen in de Weave shop tussen allerlei mooie spullen van onze makers, 2e hands kleding en accessoires voor in huis.
Of even helemaal niets; in Weave haar creatieve koffiecafé kan en mag het allemaal.

 

COMING UP @ CREATIEVE KOFFIECAFÉ

 

click click !

 

 

 

Foto's gemaakt door Luna Lolmeijer & Yma Garay - Klik op de foto's voor meer info. 

"Creatieve inspirerende ontmoetingsplek waar niets te gek is en je jezelf kunt zijn." - J

"Een bijzondere locatie met een uniek concept waarbij je creativiteit geprikkeld wordt en jezelf zijn op nummer 1 staat." - A

❋ Share the wealth ❋ 
Ken je iemand waar onze Creatieve Koffiecafé een fijne plek voor zou zijn? 
Deel deze pagina door onderstaande link!