GROW FIT programma

Tijd voor liefdevolle actie!


Je brein uit de panic zone en in de adventure zone. Gooi de pressure van verwachtingen en twijfel van je af. Start bij ons met het herstellen van de balans, het leren managen van je stress respons systemen en het mentaal & fysiek fitter worden. Hierdoor ontstaat rust & ruimte om je bewust te worden van wat je echt wil, waar je blij van wordt en hoe je dat kunt gaan vormgeven.

☞  Woon je in Tilburg en ben je tussen 16 en 30 jaar?
Dan kun je bij ons kosteloos een programma volgen.

 

Zo ga je van start

1

Je maakt eerst een vrijblijvende afspraak voor kennismaken en uitleg. Zeg jij YES dan zetten we de volgende stap.

2

Samen met jou stellen we het persoonlijke programma samen. Dat kan variëren van een paar individuele powercoach gesprekken tot een programma met verschillende onderdelen: mentale sporttraining, yoga nidra, mindfulness, ademtraining, dreamboard sessie, online Talentengame, Talentspellen, life- loopbaancoaching.  Jouw wensen, doelen, toekomst en plezier staan hierbij centraal. Het programma duurt 2 x 6 weken met aansluitend 26 weken uitvliegfase.

3

YES je gaat starten!  Je zult merken dat je in de eerste 6 weken vooral veel inzichten krijgt en kennis opdoet. De  tweede 6 weken merk je de verandering van gewoonten en gevoel. Deze fase is gaat over in de uitvliegfase die minder intensief is in begeleiding en vooral gericht is  op het zelf vasthouden van nieuwe gewoonten.  Maar ieder mens is anders, dus het kan zijn dat de fases bij jou korter of langer duren en dat is helemaal prima. Wij sluiten aan bij jou.

4

 

Je blijft ook na het volgen van een programma altijd welkom in onze broedplaats!

 

Ons Grow Fit programma doorloop je niet alleen. Met een vast team werken we met plezier aan jouw wensen en jouw doelen. Ons team bestaat uit fijne professionals: psycholoog, social worker, yoga docent, personal trainer, voedingsadviseur en life- en loopbaan coach en ervaringsdeskundige. Dit samen vormt een dreamteam

Meet the team

Ben jij...

 

Ouder dan 30? 
Woonachtig in een andere gemeente? 
Ook voor jou hebben we een passend aanbod!
Klik op de button voor het maken van een afspraak.

Resultaten & Impact

Jouw tijdsinvestering waard!

Ieder jaar zetten we hier de resultaten van het GROW Fit programma van het voorgaande jaar. Je kunt de resultaten van alle jaren terugzien in onze jaarbeelden op de pagina Over Weave.

In 2022 hebben 52 jongeren deelgenomen aan GROW FIT programma. We zijn blij dat zij weer lekker in hun vel zitten, hun zelfgekozen doelen hebben gehaald en daardoor weer hun weg hebben kunnen vinden; zij doen fit en veerkrachtig mee! 

Er hebben al veel jongeren met resultaat bij ons een FIT programma gevolgd.

Lees hun ervaringen hieronder! 

 

❋ Share the wealth ❋ 
Ken je iemand waar het FIT programma bij zou passen? 
Deel deze pagina door onderstaande link.