Creatieve Broedplaats

Hier kun je écht connecten.


Wat kun je er doen?

  • Studeren, werken, maken: onze flexwerk- en maakplekken zijn inclusief gezonde filterkoffie, thee, water en een portie gezelligheid van onze broedplaats host. GRATIS voor studenten. Reserveren kan niet, maar jij hebt altijd geluk, toch ;)
  • Een bakkie doen, lekker wegduiken in de RelaxEggs met een boek of juist een praatje maken of een spel doen met anderen.
  • Met liefde geselecteerde 2e hands kleding en accessoires in onze duurzame shop thriften.
  • Iedere donderdagmiddag tussen 13:00 en 17:00 meedoen met Connect & Create, een vrije maaksessie om naast maken ook mensen te leren kennen.
  • Deelnemen aan workshops, events, programma's. Zie agenda voor data, tijden en aanmelden.
  • Yoga Nidra sessies volgen op dinsdag (tegen betaling of als onderdeel van GROW FIT programma).
  • En vooral geef je creativiteit en dromen de ruimte en organiseer wat je wil!

De feel

Weave opent iedere dinsdag, donderdag én vrijdag haar deuren voor een vrije inloop waar ieder die komt, omringd is met meer wegzoekers, studenten, werkers en makers. Want iedereen heeft een cozy place nodig, een plek waar je gewoon lekker jezelf kunt zijn.

 

Hier kun je mensen ontmoeten voor je netwerk, om samen te creëren of voor een fijn gesprek. Zodat je niet langer in je eigen cirkels blijft denken maar een ander perspectief op dingen krijgt. Wij, sociale dieren, hebben positieve sociale contacten nodig om ons goed te voelen.  En we kennen allemaal het eenzame gevoel als we de connectie met anderen missen en niet weten hoe we deze weer kunnen maken.

 

Onze broedplaats host zorgt voor een warme ontspannen sfeer, zodat jij je op je gemak voelt.  Want in een relaxte sfeer ontstaat er ruimte voor connecten, creativiteit en dromen!

 

Wij organiseren in de broedplaats workshops, events en programma's in uiteenlopende thema's maar altijd gericht op wellbeing. Zoals: Mind & Business, Lekker in je Vel, Ziel & Zaligheid, Retourtje Slowland en Cultuur Avonden. Stuk voor stuk brengen ze veel waarde, gezelligheid en hebben al gezorgd voor veel nieuwe vriendschappen.

Kijk in onze agenda voor al het leuks wat er aan komt!

Heb jij een idee voor een workshop of event, of wil jij een workshop bij ons verzorgen: superleuk! Loop binnen of plan een afspraak en vertel jou idee aan onze host. En wie weet sta jij binnenkort op de Weave agenda!

Check hier de openingstijden

"Een creatieve, toffe netwerk locatie voor  iedereen, waar je allerlei tools krijgt om jezelf te ontplooien en te onderzoeken wat je voor jezelf wilt." - M

"Creatieve inspirerende ontmoetingsplek waar niets te gek is en je jezelf kunt zijn." - J

"Een bijzondere locatie met een uniek concept waarbij je creativiteit geprikkeld wordt en jezelf zijn op nummer 1 staat." - A

Thuur, Julian, Bas & Hajo tijdens het Mind & Business netwerk event XXL. Foto's door @norigineel :)

Whoop whoop

In april 2024 start een nieuwe Mind & Business training.
Ben jij bij de business fair op 02/07?

 

Foto's gemaakt door Luna Lolmeijer & Yma Garay - Klik op de foto's voor meer info. 

❋ Share the wealth ❋ 
Ken je iemand waar onze creatieve broedplaats een fijne plek voor zou zijn? 
Deel deze pagina door onderstaande link!