Luisterend oor

Je kunt met elke levensvraag of probleem bij ons terecht. 


Steeds meer jongeren ervaren prestatiedruk, sociale druk en voelen zich eenzaam. Daardoor ontstaat vaak chronische stress en dat geeft mentale, fysieke & sociale problemen. En ook al weet je dat iedereen wel eens met een probleem kampt, kan het toch moeilijk zijn om je problemen te delen met anderen. Dat horen wij ook van de jongeren die met ons praten over bijvoorbeeld angstig zijn, onzekerheid, identiteit, moeilijk keuzes kunnen maken, sociaal terugtrekken, een moeilijke thuis of schoolsituatie, vermoeidheid, slecht slapen, minder bewegen of drugsgebruik.

  • Wat jouw vraag of probleem ook is, als je er met niemand in jouw omgeving over kunt praten, omdat het lastig ligt of omdat je je schaamt: ons team van professionals en vrijwillige ervaringsdeskundige luisteraars, is er voor jou. 

 

  • Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Onze locatie is in de Fabriekstraat 22 in de binnenstad van Tilburg, vlakbij het station. Jongeren geven aan dat onze plek ze een veilig en rustig gevoel geeft, er hangt een fijne vibe. We hebben er allerlei mogelijkheden om rustig samen te praten. 

 

  • Weave behandelt niet, maar geeft jou de ruimte om je verhaal te doen. Mocht er toch meer nodig zijn, dan kijken we samen naar wat voor jou helpend is. Dat kan binnen Weave zijn, bijvoorbeeld een GROW FIT programma, maar wij hebben ook een netwerk van partners met wie we kunnen overleggen en waar je terecht kunt voor zorg of praktische ondersteuning.

Voel je welkom om bij ons binnen te lopen!

Vind je dat een te grote stap (dat snappen wij) dan kun je ook eerst een afspraak plannen of ons volgen via Insta: dan leer je ons ook een beetje kennen. 

En natuurlijk mag je ook altijd iemand meenemen.

.