Feel Good Friday 

Feel Free & Be!

Iedereen heeft een cozy place nodig. Een plek waar je gewoon lekker jezelf kunt zijn. Hier kun je écht connecten met anderen.

 

In onze liefdevolle, creatieve broedplaats kun je zijn, ontmoeten, ontladen en opladen, ontdekken, studeren, werken, inspireren en geïnspireerd raken. Ook kun je deelnemen aan self-care workshops of sessies. We zorgen voor lekkere drinks & bites en je kunt snuffelen tussen de mooiste 2e handskleding van Weev.

 

Feel Good Friday is een samenwerking van Weev en Boilrs Hub. It's all in the mix. En onze mix is powerful :) Meer weten over Weev!? Check insta:

Feel free to connect, be creative, get inspired,

shop, play, study, work and be!

Springplank voor wie wil!

Wij geven iedereen die wil een kans zijn talent of passie te laten zien op basis van social return. Hoe werkt dat? Jij hebt bijvoorbeeld een idee om mensen te leren hoe ze meubels kunnen opknappen of je organiseert een workshop. Hiervoor maak je kosteloos gebruik van een van onze ruimtes. Wij verzorgen de promo, de beleving voor de deelnemers incl. drinks & bites. Onze ticketprijs voor deelnemers aan jouw workshop is laag en puur om onze kosten te dekken. Smaakt het hierna naar meer? Dan helpen wij jou om jouw business verder te ontwikkelen. Door het organiseren van bijvoorbeeld betaalde workshops/sessies/events, het helpen met netwerkopbouw, businessplan, promotie en coaching. Enthousiast? Neem contact met ons op, via onderstaande knop.

Business meets Talent

Wat een hoop talent is er elke week bij ons te vinden. Creatieve makers, communicatiespecialisten, kunstenaars, conceptontwikkelaars, coaches. Jonge mensen met diploma, zonder diploma, MBO, HBO en WO, nog studerend, al werkend of nog zoekende naar hun weg. 

Wij geloven dat de match tussen werkgever en werkzoekende niet zozeer afhangt van het hebben van een diploma. Het gaat veel meer over elkaar eerst leren kennen, over drive, talent, over waar iemand blij van wordt en of er een match is met de cultuur en doelen van een bedrijf. Maar die klik: daarvoor is het handig om elkaar in het echt te ontmoeten. In een andere setting. Bij ons dus! Dus ben je op zoek naar een baan of werk je zelfstandig en sta je open voor opdrachten? Neem contact met ons op, via onderstaande knop.