Past Boilrs Hub bij jou?

Ben je tussen 16 en 27 jaar?  Merk je dat het niet meer lukt op school, opleiding of werk. Misschien zit je thuis. Twijfel je aan de richting die je gekozen hebt. Maak je je zorgen over je toekomst? Over geld verdienen? Ben jij iemand die zich eerder terugtrekt dan laat horen. Heb je minimaal TL of MBO niveau? Weet jij wat je niet meer wil maar niet wat je wenst? Dan passen wij bij jou. Beter nog: we kunnen jou helpen.

 


Wat bieden wij jou?

Je brein uit de panic zone en in de adventure zone. Mentaal fitter worden. Ontdekken wat jou jouw maakt. Wat jouw dromen zijn en welke omgeving daarbij past. Veerkracht ontwikkelen en leren het leven te leven. Een netwerk wat voor jou werkt om jouw dromen te realiseren. De eerste stap maken naar de school, opleiding of baan waar je blij van wordt. Een plek waar je altijd welkom bent en waar je kunt studeren, werken en mensen ontmoeten.

Je volgt bij Boilrs Hub een intensief persoonsgericht body, mind & soul programma, gebaseerd op de laatste (neuro)wetenschappelijke inzichten over het brein. Het programma stellen we met jou samen. Het bestaat uit de volgende elementen:  (loopbaan)coaching, boostcamps, activiteiten gericht op jouw interesses/talenten, sporten/bewegen, ontspanning, muziek en hot Yoga Nidra (Slaap van de Yogi).

 


 

Kort samengevat: heerlijke brein wellness.

Op een rustige maar uitdagende manier jezelf ontdekken, ontwikkelen en de eerste stap zetten in jouw droomleven.

Een plek waar je altijd naar toe kunt om te zijn, studeren, werken en ontmoeten.

 


Een beetje wetenschap:

Weet jij hoe lang het duurt voordat het brein volledig ontwikkeld is? En wat dat voor jou betekent? Nieuwsgierig? 

Prof. Dr. Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie aan de VU Amsterdam, vertelt het je graag!

 

 


Wat is Boilrs Hub wel en wat niet?

Boilrs Hub is geen zorginstelling of onderwijsinstelling. Wij richten ons op empowerment, talenten ontdekken en coachen jou naar en in het leven wat jij wenst. Wij vormen een schakel tussen onderwijs, arbeidsmarkt en zorg. Wanneer het jou helpt en door jou gewenst is werken wij graag samen met onderwijs, zorg, en arbeidsmarkt. Zodat alle partijen aansluiten op wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen. Bij ernstige psychische belemmeringen verwijzen wij door naar de huisarts voor behandeling. Het programma van Boilrs Hub kan in combinatie met onderwijs en zorgbehandeling worden ingezet. 

 


Hoe, wat en waar?