“Ik ga mijn droom achterna en niemand zal me daarin tegenhouden”- Elwira

Gepubliceerd op 1 juli 2021 om 13:04

Mijn relatie ging over, mijn droom om in 2023 naar Hawaii te gaan viel in duigen en Corona maakte alles nog even extra saai. Hierdoor wist ik niet meer zo goed wat ik eigenlijk wilde met mijn leven. 

Via de POH – GGZ van mijn huisarts ben ik bij Boilrs Hub terechtgekomen. Zij had zo veel fijne verhalen gehoord van andere cliënten. Misschien was dit ook wel iets voor mij? Het programma leek mij zeker het proberen waard.

Het hele proces is een korte achtbaan in je grote mensenleven. Een stukje waarin je veel kennis opdoet en inzichten vanuit je eigen bril gaat bekijken. Je leert de persoon te worden die je graag wilt zijn. Voor mij is dat het accepteren van mezelf en ervan uit te gaan dat je goed bent zoals je bent.

Als anderen jou leuk vinden is dat goed en als anderen je minder leuk vinden is dat ook goed. Ze missen dan wel een heel erg gezellig persoon in hun leven ;)

Het leven is soms ook zwaar met tegenslagen, zoals regen of hitte. Maar bekijk het eens van de andere kant; Iedere tegenslag maakt jou een sterker mens.

Boilrs Hub heeft een grote invloed op mij gehad. Ik heb mezelf namelijk weer terug gevonden en dat zonder al te veel poespas eromheen. Gewoon straight to the point, no nonsense. Fijn om een plek als Boilrs Hub te hebben waar je gewoon mag zijn.

Ondertussen zijn er overal lijntjes uitgezet en krijg ik binnenkort mijn eigen huisje. Waardoor er in korte tijd veel zal veranderen. Spannend, maar ook erg leuk.

Ik ga mijn droom achterna en niemand zal mij daarin tegenhouden. Hawaii 2023, here I come!


«   »