Voor wie is Boilrs Hub

Wij zijn er voor jongeren tussen 16 en 27 jaar met internaliserend gedrag, die uitvallen of dreigen uit te vallen van school of werk. Onze aanpak sluit het beste aan bij jongeren met minimaal TL of MBO niveau.

 


Wat is Boilrs Hub

Boilrs Hub richt zich op empowerment, talenten ontdekken en het coachen van jongeren naar en in het leven wat zij wensen, passend bij hun mogelijkheden. Boilrs Hub is geen zorginstelling of onderwijsinstelling. Wij vormen een schakel tussen onderwijs, arbeidsmarkt en zorg. En werken samen met diverse deskundigen en vernieuwende initiatieven om met ons aanbod zo goed mogelijk aan te sluiten op de behoeftes van jongeren. Bij ernstige psychische belemmeringen verwijzen wij door naar de huisarts voor behandeling. Het programma van Boilrs Hub kan in combinatie met onderwijs en zorgbehandeling worden ingezet. 

 


Wilt u ook graag samenwerken of gewoon een keer komen kijken en kennismaken? U bent van harte uitgenodigd!

 


Wat biedt Boilrs Hub

Onze werkwijze en programma's zijn opgebouwd uit de laatste inzichten van neurowetenschappelijk onderzoek, positieve psychologie, oplossingsgerichte werkwijze, het zelfdeterminatiemodel en mindfulness. Steeds met het onderliggende doel om het welzijn van jongeren zelf te verhogen door mentale & fysieke training, en daarmee ruimte te creëren voor zingeving, toekomstgericht denken en het ontwikkelen van passies en talenten. Zodat we ze met een goed fundament en energie kunnen laten doorstromen naar de school, opleiding of werk wat bij ze past.

 


Werkwijze en Vergoeding

Jongeren en ouders kunnen bij ons op de koffie komen in de ontmoetkamer voor een eerste indruk of extra informatie. Bij interesse plannen we altijd een kennismakingsgesprek om te kijken of wij matchen met de jongere.  Er zijn mogelijkheden voor volledige vergoeding van het programma door de gemeente Tilburg Jeugd, RMC en Jongerenpunt Midden-Brabant